1 Nisan 2012 Pazar

Camden Town


Ucuk tiplerin bolca oldugu buyuk bir pazar yeridir Camden. Icerisinde dolasirken kendimi Taksim İstiklal'de hissederim. Garip kiyafetler, ev esyalari, aksesuarlar satan dukkanlar ve tezgahlar vardir. Camden'a Tube ile gitmek oldukca kolay ve istasyondan cikar cikmaz kendinizi curcunanin gobeginde bulursunuz. Saga dogru giden yolda kendinizi zombi adimlariyla saga sola bakarak yuruyen kalabaliga biraktiginizda, az ileride sagda bizim semt pazarlarini andiran, kucuk tezgahlardan olusmus bir pazar goreceksiniz. Ona girmeyip devam ederseniz de icinde devasal boyutta at heykellerinin oldugu carsisina girebilirsiniz (Stables market)

Ne yiyelim derseniz eger, tezgahlarda satilan hint, çin, meksika yemeklerinin iç açıcı kokulari sizi yaniltmasin tadlari oyle cok guzel degildir. Ama oranin havasini solumak acisindan deneyebilirsiniz. Ben gittigimde yiyorum henuz bir zararlarini gormedim.



Ayrica Little Venice den kalkan botlarla da Camden a gelmek mumkunmus. Henuz denemedim ama cok keyifli olacagina eminim.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder